Tepeköy Altınova İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı demokratik ve bilimsel düşünebilen, kendine ve bilgisine güvenen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanan bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma kazandırmaktır.

Misyon: Türk milletinin ahlaki ve manevi değerlerine sahip 21. yüzyılın gerçeklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, sosyal kültürel ve sportif bireyler yetiştirerek okulumuzu bölgemizdeki en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:10
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (000) 000-0000

WEB - https://773353.meb.k12.tr

Adres - TEPEKÖY KÖYÜ ALTINOVA MEVKİİ ALTINOVA KÜME EVLERİ TEPEKÖY ALTINOVA ILKOKULU BLOK NO 181 BOR / NİĞDE

Yerleşim Yeri - Altınova/Bor

Ulaşım Öğretmen Özel Araçları ve Altunhisar dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 12km uzaklıktadır.